15 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN

MAKSİAD Makine ve Metal Sektörü İstişare Toplantısı'nda, finansman sorunu, teknik eleman problemi, ithal makine ile mücadele ve yerli üretimin desteklenmesi gibi konular gündeme geldi.

17 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN

Emekli bayram ikramiyesi sıcak gelişme. Kurban Bayramı müjdesi erken geldi. Bayram ikramiyesi 8000 TL oldu.

17 saat önce ASAYİŞ

Denizli’de 5 ayrı evden hırsızlık yapan zanlı polis ekipleri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

17 saat önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak hazırlanan kitapların lansmanı ile resim ve öykü yarışmasının ödül töreni Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın katılımıyla Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

18 saat önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın kentte coşku içinde kutlanması için düzenlediği Gençlik Konserleri Fatih Mahallesi ile devam etti.

18 saat önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, yaklaşan LGS sınavı öncesinde 8. sınıf öğrencilerine yönelik ‘İMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri’ düzenlendi. Seminere çok sayıda öğrenci ve aileleri katılım sağladı.

19 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN
20 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN
20 saat önce ASAYİŞ

Denizli’de park halinde alev alan araç, korku ve paniğe neden oldu. Yanan aracın çevresindeki ağaçların da etkilendiği yangında araç kullanılamaz hale geldi.

22 saat önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs Pazar günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.

Reklam Bloğu