Denizli Haber - Babadağ'da tarımı, dokumayı ve turizmi projelerinde ön plana aldığını ifade eden Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, yeni dönem ile ilgili projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Atlı, ilçede modern tarım tesisini ziyaret etti. Başkan Atlı, yeni dönem projeleri için yapay zekanın da kullanılacağı ortak projeler üzerine mutabakat sağlandığını açıkladı.

Atlı: “Bu zafer, vatan sevgisiyle dolu yüreklerin, birlik ve beraberlik ruhunun zaferidir" Atlı: “Bu zafer, vatan sevgisiyle dolu yüreklerin, birlik ve beraberlik ruhunun zaferidir"

Atli Teksti̇l Ve Tarimda Yapay Zekayi Kullanacağiz (3)

Tarım tesislerini yerinde inceleyen Başkan Atlı ve ekibi belediye desteği ile yeni dönemde ilçenin tarımını geliştirmeye yönelik projelerinin bu strateji ve teknoloji ile sağlanması gerektiğini ifade etti. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Atlı, “İlçemizde konfeksiyon otomat imalatı yapan ve aynı zamanda gerçekleştirdiği sera ile modern tarım tesisini ziyaret ettik. Önümüzdeki dönem ilçemizde tarım ve tekstil sektöründe yapay zeka teknolojisini kullanarak gerçekleştireceğimiz ortak projeler konusunda mutabakat sağladık” ifadelerini kullandı.

Atli Teksti̇l Ve Tarimda Yapay Zekayi Kullanacağiz (2)

Editör: Tahir Aygün