Denizli Haber - Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’u misafir etti. Bu yılın Ağustos ayında göreve başlayan Vali Coşkun’u Eylül ayında ziyaret ederek başarı dileklerini ileten Denizli ASKF yönetimi bu kez ev sahipliği yaptı. Vali Ömer Faruk Coşkun, Denizli ASKF binasında Başken Feyyaz Ceşen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. ASKF binasında gerçekleşen ve bir anlamda iade-i ziyaret olarak değerlendirilen ziyarette Futbol İl Temsilcisi Cihan Çoban’ın yanı sıra Başkanvekili Mehmet Kabakçı, Başkan yardımcıları Selim Erol, Osman Küçükşahal ve Ayhan Matrak, Futbol Dışı Branşlar Sorumlusu Oğuz Karakaya, Bölgesel Amatör Lig Denetçileri Lütfi Koçak ve Selahattin Erolan hazır bulundu.

a558226a-9c54-4ea2-96bf-0473eaadb15f

5 BİN MÜSABAKA OYNANIYOR

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizli’de amatör spor ailesinin çok büyük ve değerli olduğunu ifade ederek, “Denizli ASKF 1987 yılında 5 kulüple kuruldu. Bugün 142’si futbol branşı olmak üzere 176 kulübümüz mevcut. Denizli’de 15 bin lisans çıkarılıyor ve 5 bine yakın müsabaka oynanıyor. Denizli olarak 2010 yılında pilot il olarak seçilerek filiz lisans ve lisans işlemlerini ilimizde yapıyoruz. Bu da kulüplerimiz için çok önemli. Denizli’de profesyonel kadın futbol liglerinde 3 takımımız yer alıyor. Şuan içinde bulunduğumuz bina Denizli ASKF’ye ait. Üye kulüplerimize Büyükşehir belediyemiz başta olmak üzere Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi ile diğer ilçe belediyeleri de imkânları dâhilinde destekler sağlıyor. Babadağ dışında tüm ilçelerimizde müsabaka oynanıyor. Babadağ’da da saha sorununun çözümü için arayışlar devam ediyor. Büyük Denizli amatör ailesinin evi olan ASKF binamızda şehrimizin valisini ağırlamaktan büyük onur duyduk” diye konuştu.

Badmintonta şampiyon raketler belli oldu Badmintonta şampiyon raketler belli oldu

ÖNEMLİ GÖREVİ İFA EDİYORSUNUZ

Sporla ilgili faaliyetlerin hem toplum hem de gençler için önemli olduğuna vurgu yapan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, “Sizler de gençlerin ve çocukların sporla buluşması için önemli bir görev yapıyorsunuz. Amatör ruhun yaşatılması için sizlere büyük görev düşüyor. Federasyon olarak çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Biz de elimizden geldiğince spora destekleri gösterip kentteki spor çalışmalarının daha ileriye taşınmasını sağlayacağız. Denizli, spor faaliyetleri yönünden çok hareketli bir şehir. Futbol çok geniş kapsamlı hemen hemen her yerde aktif. Diğer branşlar da aktif. Bundan sonraki süreçte tüm paydaşlar olarak sporun yaygınlaşması için gayretli çalışmalar yapacağız” dedi. Ziyaret sonunda Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Vali Ömer Faruk Coşkun’a ASKF’nin hizmet binasını gezdirdi.

Editör: Tahir Aygün