Denizli Haber - Çobanoğlu Düğün Salonunda gerçekleşen törenle başlayan nişan merasimi, ailelerin ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Törene gelen konuklar, Özyıldız Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yıldız ve eşi Gülbahar Yıldız ile İncekara Kuruyemiş Yönetim Kurulu Üyesi Bekir İncekara ve eşi Fatma İncekara tarafından tek tek karşılandı ve ağırlandı.

Deni̇zli̇'ni̇n Önde Gelen İş Ai̇leleri̇ni̇n Çocuklari Ni̇şanlandi (2)

Sarı “İthal Mermere Hayır!” Sarı “İthal Mermere Hayır!”

Keyifli bir atmosferin hakim olduğu törende, genç çiftin nişan yüzükleri aileler tarafından takıldı. Selahattin Yıldız ve Gülsüm İncekara, büyük bir mutluluk ve heyecan içinde birbirlerine söz verdiler. Davetliler, genç çifti tebrik ederek, ileride gerçekleşecek düğün için en iyi dileklerini ilettiler.

Deni̇zli̇'ni̇n Önde Gelen İş Ai̇leleri̇ni̇n Çocuklari Ni̇şanlandi (3)Deni̇zli̇'ni̇n Önde Gelen İş Ai̇leleri̇ni̇n Çocuklari Ni̇şanlandi (4)Deni̇zli̇'ni̇n Önde Gelen İş Ai̇leleri̇ni̇n Çocuklari Ni̇şanlandi (5)Deni̇zli̇'ni̇n Önde Gelen İş Ai̇leleri̇ni̇n Çocuklari Ni̇şanlandi (6)Deni̇zli̇'ni̇n Önde Gelen İş Ai̇leleri̇ni̇n Çocuklari Ni̇şanlandi (7)Deni̇zli̇'ni̇n Önde Gelen İş Ai̇leleri̇ni̇n Çocuklari Ni̇şanlandi (8)Deni̇zli̇'ni̇n Önde Gelen İş Ai̇leleri̇ni̇n Çocuklari Ni̇şanlandi (1)

Editör: Tahir Aygün