Denizli Haber - Sarayköy’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin 104. açılış yıl dönümü programı, Atatürk Parkında düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Törene Sarayköy Kaymakamı Celalettin Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, İlçe Emniyet Müdürü vekili Tayfun Ercan, İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Sn. Mehmet Tolgahan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi.

Daha sonra ilçe protokolü Gazi İlk ve Ortaokulu tarafından düzenlenen 23 Nisan kutlama programına katıldı. Programda birbirinden güzel dans gösterilerini bayram coşkusuna taşıyan çocuklar, renkli görüntüler oluşturdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi.

ÇOCUKLAR BAYRAMIN TADINI ÇIKARDI
Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, kutlama programının ardından Hüseyin Kuş Parkı’nda çocuklarla buluştu. Başkan Konya burada düzenlediği etkinlikle yüzlerce çocuğa pamuk şeker ve dondurma ikram etti. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Başkan Konya, dondurmayı kendi elleriyle dağıttı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Konya, çocuklarla ve aileleriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Denizli Sarayköy'de Kumru Yavrusu Kurtarıldı Denizli Sarayköy'de Kumru Yavrusu Kurtarıldı

Çocuklara yapılan her güzel şeyin gelecekte en güzel şekilde meyvesini ülke olarak alınacağını belirten Başkan Konya, “Bugün çocuklarımızın bayramı. Sabah gerçekleştirdiğimiz çelenk ve okul kutlamalarımızın ardından bizlerde çocuklarımızın coşkusunun gün boyu devam etmesini istedik. O yüzden çocuklarımızın en sevdiği dondurma ve pamuk şekeri hediye ettik. Çocuklarımıza yaptığımız her güzel hizmet ilçemize, ülkemize, geleceğimize ışık tutacaktır. Bizler onlar için çalışırken çok mutluyuz. Çok çalışacağız ve çocuklarımızı güzelliklerle karşılaştıracağız” dedi.

Editör: Tahir Aygün