Denizli Haber - Denizli’de Masa Tenisinin gelişmesi adına birçok güzel işlere imza atan Denizli Bölgesi Uluslararası Hakemi Musa Güner, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Para Masa Tenisi MHK Başkanı olarak atandı.  Faal olarak aynı zamanda Türkiye Masa Tenisi Federasyonu MHK Başkanlığını da yürüten Güner’e verilen bu görev ile Para Masa Tenisi Merkez Hakem Kurulu Başkanı da olmuş oldu.

Hayatı boyunca Masa Tenisi ile iç içe olduğunu ve bu sporun ülkemizde gelişmesi için çaba sarf ettiğini dile getiren Güner, her zaman ilk gün ki aşkla bu sporun için çalışmaya devam edeceğini belirterek kendisine bu görevi layık görenlere teşekkür etti.

MUSA GÜNER KİMDİR?

Eskişehir dünyaya gelmiş, eğitim hayatını Eskişehir de tamamlamıştır. Kamu kurumlarında 13 yıl çalışma hayatının sonunda  yaşamına  2017 yılına kadar iş insanı olarak devam etmiştir.12 yıl Eskişehir Masa Tenisi İl Temsilcisi olarak, 16 yıl Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyeliği son iki yıldır merkez Hakem Kurulu Başkanlığı ve aynı zamanda Bedensel Engelliler Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyeliği yapmıştır. Denizli bölgesi Uluslararası masa tenisi hakemi olarak yaşamına Denizli de devam etmektedir

Denizli bölgesi uluslararası hakemimiz aynı zamanda Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Musa Güner 17-23 Mart tarihlerinde Antalya'da yapılan Dünya Masa Tenisi Turnuvasında başhekim yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Editör: Tahir Aygün