Denizli Haber - Sarayköy’de gerçekleştirilen ve Katra Sanat Yönetmeni  ekibinin yaptığı  tiyatro gösterisine  katılım yoğun oldu.

Emekliye çifte bayram sürprizi! O tarihte hesaplara yatacak Emekliye çifte bayram sürprizi! O tarihte hesaplara yatacak

“ÖNEMLİ BİR ESER”

 Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak yaptığı konuşmada, “Sezai Karakoç üstadın 1976’da ilk baskısını yaptırdığı ‘Diriliş Neslinin Amentüsü’ adlı eser ,  diriliş neslinin özelliklerini göstermesi bakımından oldukça önemli  bir eserdir. Sarayköy İlçe Ocak Başkanlığımız tarafından düzenlenen Diriliş Sezai Karakoç adlı tiyatro gösterimizi en güzel şekilde tamamladık. Emeği geçen ilçe Ocak Başkanımıza, Katra Sanat Yönetmeni ve ekibine, katılan tüm hemşehrilerimize, Ülküdaşlarımıza, TÜRKAV İl Başkanımız ve Yönetim Kuruluna, MHP İlçe Başkanlarımıza, Cumhur ittifakı paydaşlarımıza, yiğit Bozkurt’lara, iffet abidesi Asenalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Whatsapp Image 2024 04 30 At 13.40.19

“EN GÜZEL TİYATROLARDAN BİRİSİ”

TÜRKAV Denizli Şube Başkanı Murat Aydınlı da yaptığı konuşmada, “Sarayköy Ülkü Ocaklarımızın Sezai Karakoç’un Diriliş Neslinin Amentüsü adlı eserinden esinlenerek düzenlediği tiyatro gösterisine TÜRKAV Yönetim Kurulu olarak katılım sağladık. Edebiyat öğretmeni gözüyle uzun zamandır izlediğim en güzel tiyatrolardan birisiydi. Böylesine güzel bir eseri bizlerle buluşturan başta Ülkü Ocakları İl Başkanımız Özgür Solak’a,Sarayköy Ülkü Ocakları Başkanımız Necmettin Duman’a ve tüm ülküdaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Whatsapp Image 2024 04 30 At 13.40.18 (1)

Editör: Tahir Aygün