Denizli’den 80 firmanın katıldığı Fuar İzmir MARBLE-Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda Denizli’nin çiçeği burnunda EFARGE AR-GE TASARIM MAKİNELERİ İMALAT firması yeni icat ettiği ürünleri ile göz doldurdu.

Dünyanın en büyük 3 fuarından biri olan MARBLE-Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda firmalar boy gösterdi. Toplam 32 ülkeden 193'ü yabancı 1103 firmanın katıldığı fuar, 26 Mart'a kadar sürecek. İçlerinden biri vardı, kendi icat ettiği ürünlerle öne çıkan EFARGE AR-GE TASARIM MAKİNELERİ İMALAT firması oldu.

EFARGE Yönetim Kurulu Başkanı Makine Mühendisi Ahmet Koç, “Yıllardır değişik firmaların bünyesinde çalıştım. Bu esnada kendime özgü yeni buluşlar ve icatlar konusunda kendimi geliştirdim. Ar-Ge Tasarım makineleri alanında ürettiğimiz yeni ‘Ful Otomatik Hidrolik Mermer Kırma Makinesi’ kendi özel tasarımımızdır. Uzun Ar-ge çalışmaları sonrasında piyasaya çıkarmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hedeflerimiz ve çalışmalarımız arasında, mümkün olduğu kadarı ile teknolojiye ayak uydurmak ve yeni icatlar üzerinde kendimizi geliştiriyoruz. 7 ay önce kurduğumuz şirketimizin bu süre zarfında icadın kralını geliştirdik ve müşterilerimize sunduk. Taleplerden memnunuz.

Firmamız bünyesinde, Otomatik hidrolik patlatma makinesi, Çoklu kesim makinesi, Hidrolik dik patlatma, Plaka arabası döndürme, cihazlarımız bulunmaktadır. Hepsi birbirinden özel tasarımlarla ürettiğimiz makinelerimizi Fuar İzmir’de yeni müşterilerimize tanıtmak ve yeni bir potansiyel elde etmek için katıldık” dedi.

Editör: TE Bilişim