Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılan Hidrobarsan firmanın sahibi Adnar Kaçar ve kızı Makine Mühendisi Seda Kaçar, Türkiye'nin birçok Mermer Ocağına ürettikleri makineları satıyor.

Hidrobarsan firmasının sahibi Adnan Kaçar ve Seda Kaçar, kısa zamanda büyüyerek Türkiye'nin birçok iline Ocak makinesi satıyor.

Geçen yağmurdan çok fazla etkilendiklerini belirten Hidrobarsan Genel Müdürü Adnan Kaçar, Bu sene fuarın üstünün kapatılmasından memnun olduklarını söyledi.  Başarılı çalışmalar sürdüğü sürece böyle güzel fuarlar açılmaya devam edecek.  Taş ocağı makineleri konusunda faaliyetini sürdüren bir firmayız. Ocakların ihtiyacı olan her türlü makine bizde mevcut.  Yerimiz Denizli'de ürettiğimiz makineleri Dünya pazarlarına sunduk.

Kesim hızlarının her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten Seda Kaçar, 4 makineyle Fuarda yerlerini  adlıklarını belirten Seda Kaçar, Köprü kesim makinesi, Kollu kesme makinesi , rok makinesiyle ve Dağ kesme makinesiyle fuara da yerlerini aldıklarını söyledi.  Türkiye'nin hemen hemen her kesim e sattıklarının altını çizen Kaçar, "Yurt dışına ihracatımız başladık, iki hafta önce Makedonya'ya ihracatımızı gerçekleştirdik.

 

Editör: TE Bilişim