Fuarda sergilenen makinelerin Türkiye'nin ve Dünya'nın en iyi makineleri olduğunun altını çizen Konmak Makine Üreticisi Hilmi Konyalıoğlu, 2 iddialı makinasıyla Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda yerini aldı.

Fuara plaka ebatlama makinasıyla katılan Konmak makine firması yoğun ilgi görürken, bu makinanın dünyada ve Türkiye üzerinde tek olduğu değinen Konyalıoğlu, " Denizli'nin mermer fabrikalarında ve ocak makinelerinde en iyi olmaya aday makineleri biz üretiyoruz.  2 makine ile fuara katıldık. Diğer bir makine ise TÜBİTAK ARGE İnovasyon ödülü alan makinemizdir. Bu makinede mermer çok hassas bir şekilde ebatlanıyor. Proje makinesidir.  Bu makine 4 makineyi rahat besler. Dünya'da bu tarz üretim yapamaz" dedi..

TERÖRÜ ŞİDDETLE LANETLE KINIYORUM

Terörü lanetleyerek sözlerine devam  eden Konyalıoğlu, "Allah bu millete bir daha böyle acılar, terör belası yaşatmasın. Biz fuara 22 yıldır katılıyorum. Daha öncesi burası panayırdı artık teknoloji fuarı oldu.  Dünya'da yarışan fuarlar listesine giren bir fuardır" dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim