13 yıldan beri fuarda yerini alan 60 ülkeye ihracat yapan Eymer Mermer, yeni ürünleri olan Server traverteni gelen müşterilerine tanıttı.

Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılan Eymer Mermer, geniş ürün yelpazesiyle ilgiyi üzerine çekti. Eymer Yönetim Kuruluna giren Merve Eyüpoğlu, "Eymer 3O yıllık bir firmadır. Bundan 30 yıl önce küçük bir atölye olarak kuruldu. Üretimimizin yüzde 75'n bi ihracat yapıyoruz, geri kalan kısım ise iç piyasada tüketiliyor İstanbul pazarına Avrupa pazarına hakim olabilmek için İstanbul'da showroom ve depo açtık.3 yıl öncede Belçika'da showroom ve depomuzu açtık.  60 ülkeye ihracat yapıyoruz. 13 yıldan beri fuarda stant kuruyoruz. Fuardaki katılımdan memnunuz. Son olaylardan sonra Fuar öncesi katılımın az olacağı ile ilgili endişelerimiz vardı  fakat öyle olmadığını fuardaki katılımdan anladık. Bu sene bu yeni fuar alanında ikinci yılımız. Fuarın buraya taşınması çok iyi oldu. Bilinen bir firma olduğu için avantajlarını yaşıyoruz. Sabit müşterilerimiz de ziyarete gelirken yeni müşterileri de burada ağırlıyoruz. yeni çalıştığımız yüzey işlemleri, yeni ölçüleri tanıtımını yapıyoruz" dedi. 

Bu sene yeni ürün olarak server traverten üretmeye başladıklarının altını çizen Eyüpoğlu, devamında şöyle konuştu:

"Light traverten , beyaz traverten ve 4 yıldan beri sahip olduğumuz kendi ürünümüz olan siyah traverten var. Bu ürünlerimiz hepsi doğal taştır.  Bazı mermer karakterli bazıları ise traverten karakterli taşlardır." 

 

Editör: TE Bilişim