22. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılan KAAN MERMER firması, açtığı stantla Fuar İzmir’de yerini aldı. Kaan Mermer aile şirketi olarak faaliyet gösterdiği mermer alanında yıllık 180 bin metre kare üretimi hedefliyor.

Kaan Mermer Servet Gürbüzer, Şevket Gürbüzer ve Cihan Gürbüzer kardeşlerin deneyimleri ve tecrübesi ile alanında yükselmeye devam ediyor.

Kaan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Servet Gürbüz, “24 yıl önce başladığımız mermer nakliyesi sektöründen sonra, mermer ocakları ile devam ettik. 16 yıl öncede Kaan Mermer olarak faliyet gösteriyoruz. Yurt içi ve yurt dışı ticaret yapıyoruz. Blok mermerleri ocağımızda işliyor daha sonrada Kaan Mermer çatısı altında her türlü ebatla işledikten sonra piyasaya sürüyoruz. Fabrikamızda mermer fayansları ve eskitme üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fabrikamızda bitmiş ürün olarak bu 130 bin metre kare ürün ve Ocağımızda ise 13 bin metre küp mermer üretmekteyiz. Fuara katılmamızın amacı yeni müşteri potansiyeli oluşturarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve hedeflerimizi yüzde 50 oranında artırarak, yıllık hedefimizi hazır işlenmiş ürünlerde 180 bin metre kare, Ocakta ise 20 metre küp mermer üretmektir” dedi.

 

Editör: TE Bilişim