22. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılan TÜMAŞ Mermer ürün yelpazesini genişleterek standına gelen müşterilerinin güvenini kazandı.

Tümaş Mermer, Doğanın zengin rezervlerini, doğal yaşam alanlarına dönüştürerek fuardaki katılımcıların beğenisine sundu.

Tümaş Mermer Genel Müdürü Serdar Sungur, “Fuara katılmamızın tek amacı, insanlara ne yaptığımızı neler yapacağımızı görsel anlamda anlatmaktır. Müşterilerimize nasıl güven vereceğimizi ve neler yaşattığımızı aktarmanın çabası içersindeyiz. Türkiye’nin tüm coğrafi bölgelerinde tedarik ettiğimiz her türlü taşı işleyerek müşterilerimize sunuyoruz. Kendimize ait 23 çeşit taş ile bu sektörde yurt içi ve yurt dışı ticaret yapıyoruz.

Doğal taş sektöründe Türkiye’nin ve Dünya’nın tercihi olan Tümaş Mermer; ürünleri, kalitesi, güvenilirliği, ileri teknoloji ile 24 saat üretim yapan ocak ve fabrikalarıyla 1986’dan beri “Türkiye’nin en büyük doğal taş üreticilerinden” olmuştur.

Doğal taşın ait olduğu ülkenin niteliklerini ve güzelliklerini yansıttığının bilincinde olan firmamız; geçmişi, bugünü ve geleceği bir bütün olarak görerek Türkiye’de ve Dünya’da doğal taş sektöründe bir simge olmayı amaçlamaktadır.

Geniş ürün yelpazesi, ürettiği çözümler ve taşı işlemedeki hassasiyeti ile oluşturulan mekanları kalıcı kılan Tümaş, geleceğin mekanlarını geçmişin motifleriyle bezeyerek taşın doğallı ile sunmaktadır. Tümaş Mermer Türkiye ve yurtdışında birçok projelere malzeme sağlamakta aynı zamanda da üretimini ve yatırımlarını hızla arttırmaktadır.

EN VERİMLİ FUAR OLDU

Son günlerde yaşanan terör olayları ve bombalama olaylarından dolayı fuarın ilk iki günü sıkıntılı geçmesine rağmen daha sonraki günlerde standımız doldu taştı. 13-14 kez katıldığımız fuarlar içersinde en verimli geçen fuar oldu. Yeni projelere imza atmanın sevinci, mutluluğu ve zevki içerisindeyiz. Birçok müşterilerle iletişime geçmenin yanında çeşitli firmalarla yaptığımız görüşmelerde çok önemli projelere imza attık” dedi.

Editör: TE Bilişim