Fuar İzmir’de 22.’si düzenlenen MARBLE-Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda Denizli’nin öncü kuruluşlarından olan ‘ÜNS DOĞALTAŞ’ Kayrak taşı ürünleri ile yerini aldı.

Bekilli bölgesindeki kayrak taşı ocağında üretilen taşlar doğal haliyle ebatlanarak iç piyasa ve dış piyasaya ihraç ediliyor. Kalınlıklarına göre 1 ile 3 cm arası taşlar ayıklanarak doğal haliyle satışa sunuluyor. Aynı zamanda işlenen kayrak taşları 5’i boy serbesten 30 cm ebatlarında şekillendirilerek satışı gerçekleşiyor.

Üns Doğaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünsal, “Firmamız 2003 yılında kurulmuş olup bu sektörde faaliyet göstermekteyiz. Her geçen gün artan müşteri talebimize karşılık olarak sürekli olarak üretimimizi arttırmaktayız. Bizim için öncelikle müşterimize verdiğimiz söz ve hizmetimizdir. Kalitemiz yaptığımız işlerle zaten ortadadır. Türkiye’nin her yerine kayrak taşını pazarlamaktayız. 

Üns Doğaltaş olarak müşterilerimize duvar kaplaması, su basması, bahçe duvarı kaplaması gibi uygulamalarda kullanmaları için kayrak taşı üretimi yapmaktayız. Kayrak taşının avantajı ise rutubet almaması ve su geçirgenliğinin az olmasıdır. Ocaklarımız yeni maden yasasına uygun olarak üretim yapmaktadır. Dünyaca en büyük taş fuarın 3.’sü olan Fuar İzmir’den beklentimiz ise yeni pazar ve yeni müşteriler edinmektir” dedi.

Editör: TE Bilişim