Buldanda geçerli oyların yüzde 36’sını alan Cumhur İttifakı MHP Adayı Mustafa Şevik, seçim zaferini Alanyazı Meydanı’nda kutladı. Görevi selefinden devralan Şevik, Buldanlı seçmenlere teşekkür ederek, “Buldanlılar hak ettiği hizmeti alacak” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Buldan’da 21 bin 129 seçmenden 18 bini sandık başına giderek Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Buldan Belediye Başkanlığı ve meclis üyelerini belirlemek üzere oy kullandı. Geçerli oyların yüzde 36’sını alarak yeniden Buldan Belediye Başkanılğına seçilen Mustafa Şevik, seçim zaferini Alanyazı Meydanı’nda kutladı.

Cumhur İttifakı ortağı Ak Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı Yeşim Çankır ile birlikte Alanyazı Meydanı’nda kalabalığa seslenen Şevik, “Demokrasi bu kez bizden yana tecelli etti. Ben Buldanlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. Şevik, demokratik, huzur içerisinde bir seçim sürecinin yaşanmasına vesile olan rakiplerini de şükranlarını sundu.

“Kazanan Buldan oldu” Seçimin kazananın yalnızca kendisinin ve kendisine oy verenlerin olmadığını vurgulayan Şevik, “Kazanan Buldan oldu. Ben 2007 yılında Temel Başbuğ’dan devraldığım belediye başkanlığı görevini yürüttüğüm 7 yılda Buldan’da 70 yıllık hizmet ettim. Önümüzdeki 5 yılda da 50 yıllık hizmeti Buldan’a kazanmaya hazırım. Tabiki bunu Buldanlılarla birlikte gerçekleştireceğiz.

“Şimdi Daha Güçlüyüz”

Şevik, “Bu dönem daha güçlüyüz. Üç ayaklı kaynağa sahibiz. Buldan’ın yerel kaynakları ile Büyükşehir ve Devlet kaynaklarını kullanarak Buldan’ın, önümüzdeki 5 yılını değil 50 yılını inşa edeceğiz” diye konuştu.

Teşekkür konuşmasının ardından Buldanlılar Alanyazı Meydanı’nda eğlenerek seçim zaferini kutladı.

Editör: TE Bilişim