31 Mart Mahalli Seçimlerin ardından Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı olan Şeniz Doğan Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen toplantıda gazetecilerle bir araya geldi.

Toplantıya CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Valıker, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci ve partililer katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda konuşan CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Valıker, “en son 1994 yılında efsane Başkan Ali Marım ile bu mutluluğu yaşamıştık. Bu onur, bu guru hepimizin. Biz ilçe yönetimi olarak çok çalıştık, daha önce denenmemişleri denedik. Sayısal verilerle çalıştık. Analizler yaptık, bunları sahaya uyguladık. Dün gece geç saatlere kadar ıslak imza tutanaklarının girişleri tamamlandı. Bizlere ulaşan hiçbir sıkıntı yok. İlçe Seçim Kurulu ile de veriler karşılaştırılıyor. Şuan için en yakın rakibimizle aramızdaki oy farkı 13 bin 500. Tabi daha kesin sonuç açıklanmadı”

“GÜNEŞ FARKLI DOĞDU”

Biz çok güzel bir dönem geçirdik diyen İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci “seçim dönemimiz birlikte ve uyumlu gerçekleşti. Merkezefendi’de çok güzel bir uyum yakaladık. Mutluyuz, gururluyuz. İstediğimiz sonucu elde ettik. Biz 1 Nisanda güneş çok farklı doğacak dedik. Doğdu” şeklinde konuştu.

31 Mart’a birçok aşamadan geçerek geldik diyen CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, ”Millet İttifakı ile çıktığımız bir yolda çok uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Millet ittifakının uyumunun bundan sonraki süreçte de gerçekleşeceğine inanıyorum. Bundan sonra da kendisinin yanında olacağımı belirmek istiyorum” dedi.

“BU SAATTEN SONRA PARTİ ROZETİ ÇIKMIŞTIR”

Yaklaşık 2 yıldır Merkezefendi Belediye başkanlığı için çalışmalarının olduğunu söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan “ilk önce parti içi mücadelemiz oldu. bu yolda en başından beri bana inanan, bana güvenen herkese çok teşekkür ediyorum. Ön seçimden birinci çıkarak partimin adayı oldum, daha sonra Millet İttifakının adayı oldum. Millet İttifakı Merkezefendi’de çok güzel tesis edildi. Bana sahip çıktılar, bu davaya inandılar. Bizim bu inancımızla sahada büyüyerek çalıştık. Millet İttifakı’nın adayıyım ama çok farklı kesimlerden bana teveccüh gösterdiler. Şahsıma oy veren, vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Demokratik bir seçim oldu. Sahada düğün çalışmanın, emek vermenin karşılığını çok güzel aldık. İlk defa Denizli merkezde bir kadın aday vardı. İddialı bir kadın aday vardı. Kadınlardan ve gençlerden yana pozitif ayrımcılık gördük. Merkezefendimizde hep birlikte güzel projeler yapacağız. Biz bu işin en başından itibaren söylediğimiz gibi biz bu ilçeyi, bu kenti ortak akılla yönetmek istiyoruz. Projelerimiz de dertlere derman olan, insanlara dokunan projeler. Bu saatten sonra parti rozeti çıkmıştır, herkesin belediye başkanı olacağım”dedi.

Editör: TE Bilişim