Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan yeni yıl nedeni ile mesaj yayınladı. Başkan Şevkan mesajında şunları kaydetti: 

"Güzellikleriyle, acılarıyla bir yılı daha geride bırakıp tüm insanlığın yüreğinde taşıdığı hasret ve umutlarının yüklendiği 2016 yılını bir çocuk yüreği kadar heyecanla bekliyoruz.

2015 yılı başta Belediyemiz olmak üzere nice güzelliklerle doludur. Bu güzellikler yeni hizmetlerin habercisidir aynı zamanda. Ülkemiz için de son derece anlamlı ve güzel olgular meydana gelmiştir. Ancak hem ülkemiz de hem de dünyada ne yazık ki acı olaylar da hayatımızda yer almıştır. Savaşlar, katliamlar, maden ve benzeri kazalar… Acıyı bal eyleme yeteneğine sahip insanoğlunun bu tür kötü olaylardan kurtulmasını diliyoruz. İnsanlığın paylaşımcı ruhunu canlandırarak savaşları önlemek, aklını kullanarak kazaları önlemek çok zor işler olmasa gerektir. Nazım ustanın dediği gibi:”Yârin yanağından gayri her yerde ve her şeyde hep beraber.” Tüm evren adına nice güzellikler olsun.

2016 yılı aynı zamanda Belediye hizmetlerimizin daha da hızlandığı yıl olacaktır. 30 Mart 2014 seçimlerinden çok önce başladığımız Köylerimize Hizmet kervanımız, seçimlerden hemen sonra Büyükşehrimizle birlikte hızlanarak devam etmiştir. Her mahallemizde Denizli Büyükşehir ve Acıpayam Belediyesi hizmetlerini görmek artık çok sıradan bir olay haline gelmiştir.

Büyükşehrimizle el ele vererek hizmetlerimizi asla yeterli görmeyip, mutlaka zirveye taşıyacağız. Tertemiz 56 binlik bir Acıpayam, çağdaş ve daha modern göz kamaştırıcı bir İlçe kısacası gıpta ile bakılan aydınlık yüzlü insanların memleketi Acıpayam, yani Sevdamız Acıpayam hedefi bizim Kızılelma’mızdır. “Köylü milletin efendisidir” sözü yüreğimize nakşedilmiştir. Her ne imkânsızlık olursa olsun hiçbirine aldırmadan sadece millet ve sadece hizmet anlayışıyla gerekirse tırnaklarımızla tüm hedeflere hep beraber ulaşacağımıza inanıyorum. Tüm Belediye Başkanı ve yönetici arkadaşlarımızın aynı duygu ve düşünceler içinde olduğunu biliyorum. Hep beraber çalışmalarımız sürdükçe Muasır Medeniyetler Seviyesi uzak değildir. Yurdumuzun 2023 ve 2071 hedefleri de hayal olmayacaktır.

Bu duygu düşünceler içinde İlçemize, Ülkemize ve Tüm Dünya İnsanlığına artık savaşların bittiği, barış rüzgârlarının estiği, umutlarla yüklü nice yıllar dilerim."

Editör: TE Bilişim