Geçtiğimiz Haziran ayı Belediye Meclis toplantısında gündeme getirilen ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan “29 Ekim’e kadar hazır olacak” dediği Türkiye Cumhuriyeti belediye binasına asıldı.

Geçtiğimiz günlerde Pamukkalehbaer.com’a konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan   ‘Türkiye Cumhuriyeti Acıpayam Belediyesi’ yazılı tabelanın belediye binasının ön cephesine asılması konusunda hazırların sürdüğünü 29 Ekim’e kadar tamamlanacağını açıklamış ve eklemişti; “Bizim belediye binamıza ‘Türkiye Cumhuriyeti Acıpayam Belediyesi’ şeklinde yazılacak tabelamız hakkında projemiz vardı. Şimdi hayata geçiriyoruz. ‘Türkiye Cumhuriyeti’ ibaresi hep gündemimizdeydi. Çok güzel bir çalışma oldu. Belediye binamızın ön cephesinde hazırlıkları sürüyor. 29 Ekim’de tamamlanmasını hedefliyoruz. Açılış yapacağımızla ilgili söylentiler var ama biz açılış yapmayı sevmiyoruz, hizmete girmeyi seviyoruz. Görmeleri açısından birkaç kişiyi davet ederiz sadece”

Tabela asıldı ve belediye binasının ön cephesine Atatürk’ün rölyefini asarak yanına “Bizim Rehberimiz Akıl, Bilim ve Milli Değerlerimizdir” şeklinde yazıldı.

Editör: TE Bilişim