Denizli Haber - 22 üyeden oluşan Dernek üyeleri üniversite okuyan Acıpayamlı öğrenciler için burs verilmesi konusunda istişarelerde bulundu.

Gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması için ortak karar alınan toplantı sonunda Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Çok saygıdeğer dostlarımız...Eğitim Derneğimizin değerli üyeleri; Hep birlikte çıktığımız bu güzel yolu inşallah yine hep birlikte zenginleştirip daha da güzelleştireceğiz. Biz belediye olarak birlikte aldığımız karar doğrultusunda çok sıkı bir SOSYAL MEDYA çalışması başlatıyoruz. İnşallah hem yurtta hem de yurt dışında etkin olacağız. Böylece okuyan çocuklarımıza bir nefes olacağız.

 Sizlerden özellikle tanıdıklarınıza bunu iletmenizi ve eğer sakıncası yoksa telefonlarını bize bildirmenizi veya bizimle görüştürmenizi istiyoruz.Her konuda özellikle fikir konusunda çok ciddi desteğinize ihtiyacımız vardır. Önerilerinizi bekliyor, hep birlikte çocuklarımıza sahip çıkma adına hepinize candan teşekkür ederim. Selam ve saygılarımla...”

Editör: TE Bilişim