Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçe stadyumunda çok amaçlı sosyal ve spor tesisi inşa edeceklerini söyledi.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden İnşaat Mühendisi Şahap Alınbay, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve Belediye teknik ekibi ile birlikte Acıpayam İlçe Stadyumunda spor tesislerinin genişletilmesi için yapılacak olan alanlarda incelemelerde bulundu.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün destekleri ile İlçe Stadyumu çevresinde bulunan sosyal ve spor tesisi içerisinde tenis oyun alanları, Halı Saha, Voleybol Sahası, Futbol müsabakaları için futbolcu soyunma odaları, Fitness grupları, Yürüyüş yolları, Park alanları, Çay Bahçelerinin bulunacağını belirten Başkan Hulusi Şevkan konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"İlçemiz büyüdükçe ve geliştikçe insanların ihtiyaçları da değişmektedir. Önceden parke taşı döşeme ve asfalt en önemli ihtiyaç olarak göze batarken, bugün vatandaşlarımız bizlerden çok daha farklı isteklerde bulunmaktadırlar. Biz de bütçemiz ve yaptığımız yatırım planlaması doğrultusunda halkımızın isteklerini bir bir yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz.

Acıpayam Belediyesi olarak projelerimizin içine yer alan ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün destekleri ile üzerinde çalıştığımız ve planlamasını yaptığımız tesisimiz her yaş grubuna hitap edecek, bölge insanının birçok ihtiyacına cevap verebilecek olan tesisimizin çalışmaları tamamlandığında spor tesisimiz ilçemizin sosyal yaşamına renk katacaktır."

Editör: TE Bilişim