Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu (MYO) 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni ile sekizinci dönem mezunlarını uğurladı.

Bu 136 öğrencinin mezun olduğu, Acıpayam MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene ilçe protokolünden Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Gökçe, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, PAÜ Acıpayam MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut, Pamukkale Üniversitesi Personel Daire Başkanı Ramazan Oymak ile siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyen, idari personel ve öğrenci aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören açılış konuşmaları ile devam etti. MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Törende Kaymakam Ali Şanlıer ve Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan da konuşma yaptı. Mezunlar adına konuşmayı Acıpayam MYO Birincisi Çiğdem Tekin yaptı.

OKUL BİRİNCİSİ DİPLOMASINI MİNİK OĞLUYLA BİRLİKTE ALDI

Konuşmaların ardından genel sıralamada ilk üçe giren Çiğdem Tekin, Himmet Güngör ve Fatma Sarıyer’e belge ve ödülleri takdim edildi. Okul birincisi Çiğdem Tekin’in belgesini almaya oğlu Barlas ile birlikte çıkması törenin minik ve güzel sürprizi oldu. Çiğdem Tekin belgesini ve ödülünü Kaymakam Ali Şanlıer’in elinden aldı.

Törenin devamında, kendi programlarında dereceye giren öğrencilere belge ve ödülleri verildi. Dereceye giren öğrencilerin ardından tüm mezunlar isimleri anons edilerek sahneye çıktı ve öğretim görevlilerinin elinden belgelerini aldı. Tören, mezuniyet kütüğüne isim çakma ile devam etti. Ardından öğrenci işlerinde çalışan personel Burhan Kandemir’in emekli olması nedeniyle kendisine MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut tarafından kendisine plaket ve çiçek takdimi yapıldı. Mezuniyet töreni keplerin fırlatılmasının ardından gerçekleşen kokteyl ile son buldu.

A

Editör: TE Bilişim