3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği, Çamlık Özel Eğitim İş Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Yeter  Çam ,Çamlık Özel Eğitim İş Okulu mezunları ve Acıpayam Engelliler Derneği, Acıpayam İlçesi’nde bir araya geldi.

Acıpayam Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü kutlandı ve Acıpayam’ın doğal güzellikleri gezildi.

Acıpayam Belediyesi ev sahipliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği, Çamlık Özel Eğitim İş Okulu Okul Aile Birliği  Başkanı Yeter Çam , Çamlık Özel Eğitim İş Okulu Mezunları ve Acıpayam Engelliler Derneği, Acıpayam İlçesi’nde bir araya geldi.

Etkinlikte ilk olarak Acıpayam Engelliler Derneği’nde hep birlikte kahvaltı yapıldı. Kahvaltının ardından Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği Başkanı Nergiz Şenocak, yanında getirmiş olduğu hediyeleri çocuklara takdim etti.

Acıpayam Engelliler Derneği’ndeki etkinliğin ardından etkinliğe katılan davetliler, Acıpayam Dodurgalar Mağarasını gezdi.

Gezinin ardından Acıpayam Ucarı Gölparkına geçen davetliler, burada Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ile bir araya gelerek sohbet etti.

Böyle bir etkinlikte bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği Başkanı Nergiz Şenocak; “Başta Acıpayam Kaymakamımız Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar ve Çamlık Özel Eğitim İş Okulu Okul aile Birliği Başkanı Yeter Çam’a çok teşekkür ediyorum. Dostlukler engel tanımaz sloganıyla bir araya geldiğimiz bu etkinlikte hem engelliler haftasını kutladık hem de güzel bir etkinliğe imza attık” dedi.

Editör: TE Bilişim