Her ay bir mahallede gerçekleştirilen güvenlik ve halkla buluşma toplantısı Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer başkanlığında Çamlık mahallesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanlığından Teğmen Yasin Gökçe, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, daire ve kurum amirleri, mahalle muhtarı Hüseyin Kök, belediye birim müdürleri ve mahalle halkı katıldı.

İlçe Kaymakamı Ali Şanlıer, Çamlık  Mahallesi'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, halkın yönetime katılımını sağlamak amacıyla bu tür toplantıların düzenlendiğini söyledi. Amaçlarının halkla başta ilçe kaymakamlığı ve devlet kurumlarını bir araya getirerek sorunları daha hızlı çözmek olduğunu aktaran Kaymakam Şanlıer, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Toplantıda katılımcılara Acıpayam genelinde icra edilen çalışmaları ve projesi devam eden hizmetlerin son durumları hakkında bilgiler verdi.

Mahalle sakinleri, sırasıyla söz alarak isteklerini ve taleplerini İlçe Kaymakamı Ali Şanlıer’e iletti. Mahalle sakinlerini tek tek dinleyen ilçe kaymakamı toplantı sırasında vatandaşların tüm istek ve önerilerinin kayıt altına alınmasını istedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ise ,Belediye hizmetlerinden bahsederek ilçe geneli baz alınarak bunun yanı sırada mahalle sakinlerine sunulacak hizmetlerin en iyi ve sağlıklı bir şekilde vatandaşlarla buluşturacaklarını dile getirdi.

Çamlık mahalle muhtarı Hüseyin Kök, toplantının verimli  geçtiğini ifade ederek, mahallemizin sorunlarını dinleyen ilçe protokolüne mahalle halkı adına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim