Acıpayam Belediyesi Ucarı Gölpark sosyal tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, eşi Necla Şanlıer, Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Altındağ, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan , siyasi parti temsilcileri ve ilçe protokolü katıldı.

Onuruna düzenlenen gecede bir konuşma yapan Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer , “ 40 yıla aşkın meslek hayatım boyunca  bir çok yerde görevlerde bulundum. Acıpayam ‘da çalıştığım süre içerisinde Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm resmi kurumlarımızın  çok büyük desteklerini gördüm. Acıpayam kendini geliştiren ve her şeye layık olan bir ilçemiz. Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Acıpayam  ve Acıpayamlılar  için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Emeklilik yaşamımın başlangıcında böyle bir gecede hepimizi bir araya getirdiğinden dolayı herkese şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , gecede yaptığı konuşmada; 'Sayın Kaymakamımız Sn. Ali Şanlıer ile birlikte Acıpayam  için elinden gelen gayreti gösterdi. Uyum içinde çalışmalarımızı yürüttük. Bilge kişiliğiyle, nezaketiyle ve efendiliğiyle bizim gönlümüzde ayrı bir yeri olan Kaymakamımız Sn. Ali Şanlıer'e ilçemizde görev yaptığı 4 yıllık süre içinde yaptğı desteklerinden dolayı ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Sn. Kaymakamımıza bundan sonraki hayatında ailesi ile birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum’’dedi.

            

Editör: TE Bilişim