SEVİM SAY- Denizli Acıpayamlılar Platformu, çalışma ve etkinliklerini arttırarak hemşerileri arasındaki birlik ve dayanışmayı güçlendiriyor.

Platform Yürütme Kurulu adına yaptıkları çalışmaları aktaran Dr. Azime Satır Bilgiç “Amacımız Denizli’de bulunan demokrasinin evrensel ilkelerine bağlı, sosyal demokrat kültür içinden gelen, çağdaş Acıpayamlıların tanışması, birlikte olması ve dayanışmayı attırması.

 Bu çerçevede Azime Satır Bilgiç, Mehmet Alkan, Süleyman Güven Kasal, Nadi Kılınçarslan, Nuri Sertkaya ‘dan oluşan platformumuzla birlikte, Acıpayam’ın her mahallesinden (köyünden) mümkünse en az bir katılımcının olması sağlanacak. -Denizli’nin merkez iki ilçesinin (Pamukkale-Merkezefendi) her mahallesinden en az bir Acıpayamlının grubumuza katılımı sağlanacak. Her hafta Salı günü saat:18.00’de ADD’de (Atatürkçü Düşünce Derneği) geniş katılımlı toplantılar yapılıyor.

Bu toplantılarda aynı zamanda Kültür ve Sosyal konular, Ekonomi, Siyaset, Hukuk, Çevre ve Sağlık gibi konular da işleniyor. Denizli’de yaşayan Acıpayamlı hemşerilerimizi toplantılarımıza davet ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim