Dünyanın en yaşlı insanları arasında yer alan 1911 doğumlu Çameli İlçesi Emecik Mahallesi ağaçlı çukur mevki  Recep Kaygın , Çameli’de hayatını kaybetti.

104 yaşındaki Recep KAYGIN  Yaşlılık sebebi ve rahatsızlığı sonucu  29 Eylül 2015 Salı Günü ( Bugün ) vefat etti .Kaygın  için öğle vakti Emecik Mahallesindeki mezarlığa defnedildi

Merhum Recep Kaygın’ın cenaze törenine Kaygın  ailesi, Emecik Mahallesi ve Çevre Mahallelerden  çok sayıda kişi katıldı.

Çameli  İlçesine bağlı Emecik Mahallesi Ağaçlıcukur Mevkiinde ikamet eden oğlu Recep kaygın  8 çocuk ve 38 torun sahibi, Eşi  Gül Ayşe KAYGIN  ( 88 ) Eşinin vefatına çok üzüldüğünü belirti uzun yaşamanın sırrı doğal beslenirdi bu zamana kadar hiç sigara ve alkol kötü alışkanlıkları yoktu süt ve doğal ürünler yiyerek beslenirdi  Evde tüm ihtiyaçlarını kendisi karşılıyor. Cuma günleri de namaz kılmak için camiye gider

 Asırlık Dede’nin 8 çocuğu 38’ı aşkın torunu vardı. Aynı zamanda torununun torununu gören ender insanlardan biriydi.

Torunu Olan Erol Kaygın; Dedem Mahallenin sevilen sayılan bir kişisiydi her zaman hayata sıkı sarılır bizlere öğütler verirdi Vefati bizi çok üzdü bize askerlik anılarını anlatırdı 4 sene boyunca askerlik yapmış Hayatı Boyunca hiç sigara ve alkol kullanmadı  Torunlarına bile içmen derdi Kurban Bayramında hep birlikte geçirdik Bildiğimiz kadarıyla hastanede hiç yatmadı. Kendi ihtiyaçlarını kendi gideriyordu. Hasta olmadan hayatını kaybetti" dedi.

Editör: TE Bilişim