Denizli Haber - Daha 2 hafta önce 80 yaşındaki babası Ali Şevkan'ı kaybeden Başkan Şevkan'ın Kardeşi Nazım Şevkan koronavirüse yakalandı. Koronaya yakalanan Şevkan, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Başkan Şevkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kardeşinin sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. İşte o paylaşım;

Kalbimiz seninle atıyor kardeşim..!

Güler yüzlü kardeşim nazım covid 19 hastalığı nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun bakımda bir süredir tedavi görmektedir.

Dostlarımızın, özellikle kardeşim Nazım’ın arkadaşlarının, meslektaşlarının ve hizmet verdiği birçok vatandaşımızın bilmeleri gerektiğini düşünerek bu sıkıntılı günlerimizi siz dostlarımızla paylaşmak istedim.

Aile olarak bizi derinden sarsan bu acılı günlerimizde arayıp soran , yapmamız gereken ne varsa kanımızla canımızla maddi manevi her şeyimizle hazırız diyen, yürekten gelen dualarıyla kardeşimi yalnız bırakmayan dostlarımızı asla unutamayız.

Üniversitedeki başta saygıdeğer hocalarımız olmak üzere doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız kardeşim ve tüm hastalar için ellerinden geleni fazlasıyla yapmaktadırlar. Hakları ödenmez ellerine sağlık. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.

Dostlarımızın duaları bizim için çok ama çok kıymetlidir ..!

Allah’ım kardeşimi bize bağışlayıp tez zamanda kavuştursun.

Onun, Allah’ın izniyle tekrar o güzel günlerde bizimle birlikte olacağına inancım tamdır. Mevlam bize yardır.

Gülüşünü çook özledik Nazım...

Editör: TE Bilişim