Denizli Haber - Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Cumartesi sabahının ilk saatlerinde Belediye başkan yardımcısı  Hüseyin Erdem, birim müdürleri ve teknik ekip personeli ile birlikte yaklaşık 55 kilometre uzaklıkta olan Karaismailler mahallesinde incelemelerde bulundu.

Mahalle muhtarı  Mesut Salman  ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Şevkan, mahalle meydanında vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılı içinde taş döşemeleri yapılan mahallede ,   mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda taş döşeme çalışmaları yapılacak alanları gezen  Başkan Şevkan, 2022 yılı içerisinde Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapacağı planlama doğrultusunda eksik kalan yolların özellikle Devekonak yolunun da tamamlanacağının müjdesini verdi.

Acıpayam Belediyesi  tarafından mahallelerde devam eden vatandaşların mevlüt, dua, düğün v.b sosyal etkinlerde kullanacağı Kapalı Pazaryerlerinin birini Karaismailler mahallesine kazandırılacağını ifade eden Başkan Şevkan, mahalle gençlerine de halı saha yapılması konusunda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan ile görüştüreceğini söyledi.

Mahalle halkının en büyük isteklerinden olan Devekonak yolunda da incelemelerde bulunan Başkan Şevkan,  Fen İşleri ekiplerinin kısa zamanda burada çalışmalara başlanacağı ifade etti. 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Erdem, birim müdürlerimiz ve teknik ekip personelimiz ile birlikte Karaismailler mahallemizde mahalle muhtarımız Mesut Salman kardeşimiz ve mahalle sakinlerimiz ile mahallemizin sorunlarını yerinde inceledik. Verimli bir gezi oldu. İstek ve talepleri not aldık. Kısa zaman içinde ekiplerimiz burada çalışmalara başlayacak. Misafirperverliklerinden dolayı mahalle muhtarımız Mesut Salman ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Bizim için en büyük makam vatandaşlarımızın yanıdır. Onların taleplerini dinleyerek isteklerini yerine getirmek bizim için büyük bahtiyarlık kaynağıdır. Vatandaşlarımızla sohbet ediyor, gönüller alıp, gönüller yapıyoruz. Gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.

Editör: TE Bilişim