Acıpayam İlçesi Yeşilyuva Mahallesi’nde vatandaşlar ihtiyaçlarını daha güvenli bir şekilde giderebilsin diye belediye tarafından manav kuruldu. Mahalleliler manavdaki fiyatları yüksek bularak, pazar kurulmasını talep etti. İddiaya göre vatandaşın talebi yanıtsız kaldı. Tepkiler çığ gibi büyüdü. 
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Şevkan; “Salgın bölgemizi etkisi altına almaya başladığında tedbir amacıyla pazaryerlerimizi kapatarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere mahalle aralarında manavları oluşturduk. Tüm tedbirler alınarak bu manavlardan satışlar yapılmakta. Tüm mahalle ve kasabalarımızda aynı işlemi yapmaya çalıştık. Yeşilyuva’da da Acıpayam Belediyesi çadırının altında manav oluşturuldu” dedi.


“YEŞİLYUVA’DA CUMARTESİ GÜNÜ PAZAR KURULACAK”
Başkan Şevkan, vatandaşlara müjde de verdi, “Yeşilyuva Mahallemizde salgın gereği kademeli geçişler başlayarak Cumartesi gününden itibaren pazarımız açılmaya başlayacaktır. Ramazan Bayramı’ndan sonra ise tamamen Acıpayam Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşlerinin kontrolünde maske, hijyenik kurallara uyum, sosyal mesafe kontrolleri ile pazarımız faaliyetine başlamış olacak. Yeşilyuvalılarımıza sabırlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim