Acıpayam Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı Akalan mahallesinde halka açık alanda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Hulusi Şevkan Başkanlığında toplanan Belediye Meclisi gündemdeki maddeleri görüştü.

Ağustos ayı Meclis toplantısının 1. birleşiminin Akalan Mahallesinde halka açık olan güreş sahasında yapılması renkli görüntüleri de beraberinde getirdi.

Mahalle halkının da yakından izlediği meclis toplantısı meşhur Akalan karpuzlarının yüklendiği römorkların bitişiğinde yapılması dikkat çekti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Haziran ayında meclisimiz aldığı karar ile her ay meclis toplantılarımızın ilk birleşimini bir mahalle de yapmaya karar verdik. İlk olarak Akalan mahallemizde gerçekleştirdiğimiz meclis toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum. Akalan mahalle halkımızın göstermiş olduğu ilgiye de ayrıca teşekkür ediyorum. Büyükşehir olduğumuz günden bu yana çalışma arkadaşlarımız ve meclisimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. 56 mahallemizde 2014 yılından bu yana çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Akalan mahallemizde de ilk olarak kavşak çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Şevkan, Macarlar Caddesinin kilit parke taş döşeme çalışmalarının tamamlandığını, Fen İşleri ekiplerinin Akalan mahallesinde üst yapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Akalan mahallesinde bulunan baraj yapımı sırasında tahrip olan Değirmendere yolunun kısa zaman içinde asfaltlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağını ifade eden Şevkan, meydan düzenlemesi, park ve piknik alanları, çevre düzenlemeleri ile birlikte Akalan mahallesinin daha modern bir hale getirmek için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Başkan Şevkan, Acıpayam Belediye meclisinin hem AK Parti hem de CHP meclis üyeleri ile Acıpayam ve mahallelerin daha güzel hale getirmek için uyumlu bir şekilde çalıştıklarını bu konuda destek olan tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

Meclis gündeminin görüşülmesinin ardından,  Başkan Şevkan vatandaşlardan gelen soruları alarak, sıkıntıların giderilmesi için yetkili birimlere talimat verdi.

Editör: TE Bilişim