Acıpayam Belediyesi 2016 yılı içinde belirlediği mahalle arası yollarda asfalt çalışmalarını bir bir tamamlıyor.

Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe merkezine bağlı Corum ve Karkın mahallelerini birbirine bağlayan yaklaşık 3.5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışmasını tamamlandı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediyesi olarak 2016 yılı içinde belirlediğimiz mahalle aralarındaki yollarda soğuk asfaltlama çalışmalarına başladık. Bunlardan biri de Corum ve Karkın mahallelerimizi birbirine bağlayan 3.5 kilometrelik yolumuzda soğuk asfalt çalışması yaparak ulaşımda kış şartlarını da düşündüğümüzde bu yolda büyük bir rahatlama sağladık.

Acıpayam Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz. Gerek yol çalışmalarımız gerekse şehrimizi değiştirmek ve geliştirmek için yaptığımız projelerimiz 56 binlik Acıpayamımızın hak ettiği, beklediği çalışmalar. Bunları yapabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Asfalt çalışmalarımız ilçemizin ihtiyacı olan her bölgede kısım kısım gerçekleşiyor. Çalışmalarımız bittiğinde hem halkımız rahat nefes alacak hem de 56 mahallemiz daha düzgün yollara sahip olacak'' dedi.

Kış şartları başlamadan kritik güzergâhlardaki tüm yollarda, niteliklerine uygun çalışmalar yapılacağını ifade eden Şevkan, çalışmaların vatandaşların şikâyetine mahal verilmeden tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Gölcük- Çiftlik mahalle arası,Corum- Garkın mahalle arası,Sırçalık- Pınarbaşı mahalle arası ve Ören- Bağarası toplamda 10 km lik yol çalışması tamamlanacak.

Editör: TE Bilişim