Denizli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DESİAD) deprem felaketiyle sarsılan ve büyük hasarlar alan deprem bölgesi olan Acıpayam’da iftar yemeği düzenledi.

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde Mart ayında meydana gelen deprem halkı sarsmıştı. DESİAD dün düzenlediği iftar yemeği ile depremzedelerle bir araya geldi. DESİAD Yönetim Kurulu ve üyelerinin de katıldığı iftar yemeği depremin kalbi Uçarı Köyü’nde yapıldı.

İftar yemeğinin ardından DESİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri yöre halkıyla bir araya gelerek tanıştı ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Buluşmada konuşma yapan DESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu “depremin bu buluşma için vesile oldu. Denizlili iş insanları olarak bundan sonraki süreçlerde de imkanlar dahilinde katkı vermeye hazırız” dedi. İftar yemeklerini bundan sonraki Ramazan aylarında Denizli merkezi dışındaki köy ve kasabalarda geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Konyalıoğlu, DESİAD olarak vatandaşların yanlarında olduğunu ifade etti.

Konyalıoğlu konuşmasının ardından, tüm Ucarı Mahallesi halkına, Uçarı Mahallesi Muhtarı Serkan Aydın' a, Acıpayamlı dernek üyelerine, İlhan Özcan'a misafirperverlikleri ve yardımları için ayrıca teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim