Acıpayam Engelliler Derneğinde düzenlenen kermes yoğun katılım ile gerçekleşti.

Engelliler yararına düzenlenen kermes havanın yağmurlu olması nedeni ile dernek binası içinde gerçekleşti.

Engellileri buluşturan bu etkinliğe Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar,  Denizli Umut Çocukları Derneği Başkanı Nesrin Akbeyik ve umut çocukları , Acıpayam Kent Konseyi Başkanı Kadir Tıkaç, Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, önceki dönemlerde İl Genel Meclisi üyesi olan Fikret Gümüş, Acıpayam Sevgi Eli Şube Başkanı Nurten Elçin, daire ve kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KOŞAR: BU KERMES ENGELLİLERE UMUT OLDU

Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar, ‘’Bizler balık yemeği değil, balık tutmayı öğrenmek için mücadelemizi  sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu kermesimiz tüm engelli kardeşlerimiz için bir umut oldu. Bizleri bu derneği kazandıran Belediye Başkanımız Hulusi Şevkan’a tüm engelli kardeşlerim adına bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Düzenlediğimiz kermesimizi onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

ŞEVKAN: ASIL ENGEL KALP VE BEYİNDE

Program içerisinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Şevkan , öncelikle programa katılan engelli vatandaşlara ve ailelerine teşekkürlerini sundu.

Konuşmasında bireysel farklılığın engel olmadığına vurgu yapan Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , “Benim en sevdiğim programlar gözlerinde umut olarak sevginin engeli olmadığını gösteren programlardır. Burada sizlerle birlikte olmak bana gerçekten büyük mutluluk veriyor. Bireysel farklılık engel değildir. Asıl engeller kalplerde ve beyinlerdedir. Engellerin olmadığı güzel yarınlar için çalışıyoruz. Görmek, konuşabilmek, yürüyebilmek, kısacası günlük hayatımızı fiziksel anlamda başkasının yardımı olmadan devam ettirebilmek çok önemli. Bunu en iyi, engelli vatandaşlarımız anlıyordur. Zihinsel ya da fiziksel engelli olsun, toplum olarak bu insanlarımıza sahip çıkmalıyız. Gündelik hayatta karşılaştıkları sorunları en aza indirmek için, duyarlı bir şekilde hareket etmeliyiz’’ dedi.

Konuşmaların ardından derneğe desteklerinden dolayı Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve Acıpayam Sevgi Eli Şube Başkanı Nurten Elçin’e plaket takdim edildi.

Ayrıca Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım ve ailesi Acıpayam Engelliler Derneğine 2 adet akülü araç bağışladı.

Editör: TE Bilişim