31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken aday adaylığına başvuran Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Harun Reşit Kaya seçim çalışmalarına hızlı bir başlattı.

“HERŞEY ACIPAYAM İÇİN” sloganı ile çalışmalarını sürdüren Ak Parti Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Kaya:“Biz vatandaşlarımızı başımıza taç yapmaya geliyoruz. Önce insan odaklı hizmetler sunacaklarını belirten Kaya,Acıpayam’ın mahalleleriyle birlikte nasıl daha modern bir şehir haline getireceğimizin derdindeyiz. Hakk’ım nasip eder halkımız da bizlere bu görevi verdiği taktirde asla siyasi ayrım gözetmeksizin ilçemiz ve mahallelerimizde halkımızın hizmetkarı olacağız. Teknik kadrolarımız ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte gelecek nesillerimize yaşanabilir bir Acıpayam bırakmak gayretinde olacağız” dedi.

“DAVAMIZ HİZMET DAVASI”

Ak Parti Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Kaya: “Kimse unutmasın ki Ak Partimizin hizmet kervanının bir neferi olmaktan onur duymaktayım.Davamız memleketimize hizmet davası.Bütün gayretimiz Acıpayam’ın Denizli’nin cazibe merkezi haline getirerek mahalleleri ile birlikte huzur ve güvenin olduğu bir kente dönüştürmek olacaktır. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza yönelik projelerimiz hazır. Bizlere bu kutsal görev tevdi edildiği taktirde ilçemizi 2023 Türkiye’sine hazır bir ilçe yapmak için hizmet etmeye hazırım” dedi.

HARUN REŞİT KAYA KİMDİR?

1976 yılında Acıpayam Apa mahallesinde doğdu.İlk ve Orta öğrenimini Apa mahallesinde ,Liseyi Acıpayam Ticaret Meslek Lisesinde tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

2001 Yılından bu yana Acıpayam ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak hizmet vermektedir.

2012-2013 yıllarında Acıpayam Ak parti ilçe yönetiminde ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulundu.

2014 yılından bu yana Acıpayam Belediye Meclis üyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Plan Bütçe Komisyon başkanı olarak görev yapmaktadır.

Editör: TE Bilişim