Denizli Haber - Denizli’nin Acıpayam İlçesi, Ovayurt Mahallesinde yaşanan olay önce yürekleri ağızlara getirdi sonra tebessüm ettirdi. İddiaya göre, 4,5 yaşındaki Ali İhsan Karakuş, oyun oynarken küçükte olsa bir yılan gördü. Yılanın peşine düşen minik yaramaz onu saklandığı yerde buldu ve kuyruğundan yakalayarak dışarı çıkardı.

Yılanı eline alan afacan Ali İhsan, oyun arkadaşlarının şaşkın  bakışları içerisinde koşa koşa anne ve babasının yanına gitti. Elinde yılan çocuklarını karşısında gören minik Ali İhsan’ın anne ve babası az daha kalp krizi geçiriyordu.

İlk şoku atlatan anne ve baba yılanın zehirsiz olduğunu anlayınca rahat bir nefes aldı.  Korkusuz Ali İhsan, ‘baba ben yılandan korkmuyorum, bak yakaladım’ demesinin ardından bir de objektiflere poz verdi. Fotoğraf çekiminin ardından baba Onur Karakuş, oğlunun elinden yılanı aldı ve uzak bir noktaya götürerek yeniden doğal yaşamına bıraktı. Minik yaramaza ‘yine de sen yılanlardan uzak dur ve onları yakalama’ uyarısının ardından korkusuz Ali İhsan arkadaşları ile oynamaya devam etti. Minik afacanın bu hareketi önce korkutsada sevimliliği tebessüm ettirdi. Çevredeki vatandaşlar da ‘şimdiki çocuklar hiçbir şeyden korkmuyorlar Maşallah’ diyerek şaşkınlıklarını ifade ettiler.

Kaynak:Meriçulukus.tv

Editör: TE Bilişim