Denizli Haber - Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, 7 Nisan 2021’de yaptırdığı korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından evinde karantinaya alındı. Bir süre Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören Başkan Şevkan, korona virüsü yenmeyi başardı ve sağlığına kavuştu. 28 Nisan’da babası Ali Şevkan’ı toprağa veren Başkan Şevkan, 28 Mayıs’ta kardeşi Veteriner Hekim Nazım Şevkan’ı kaybetti. Zorlu 70 günlük aranın ardından Başkan Şevkan, görevinin başına geçti.

BİRİM MÜDÜRLERİYLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Zorlu sürecin ardından görevinin başına geçen Başkan Şevkan, ilk mesai gününde birim müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR

Başkan Şevkan, babası ve kardeşinin vefatı dolayısıyla bu zorlu süreçte telefonla, sosyal medya aracılığıyla ve taziye ziyaretleriyle kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür etti.

MESLEKTAŞLARINA TEŞEKKÜR

Başkan Şevkan, Pamukkale Üniversitesinde tedavi süresince kardeşimle ve bütün hastalarıyla insanüstü bir çabayla ilgilenen hocalarımıza, doktorlarımıza,hemşirelerimize ve bütün sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim