Acıpayam Meslek YüksekOkulu 2014-2015 Eğitim- Öğretim yılında üçüncü dönem mezunlarını coşkulu bir törenle uğurladı.

Acıpayam Meslek Yüksekokulu iki yıllık eğitimini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni Yüksekokul konferans salonunda yapıldı.

Buradaki törene  PAÜ. Rektör vekili  Prof. Dr. Selahittin ÖZÇELİK, Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Turgut TOK, Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç . Dr. Özgür Kasım AYDEMİR, Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Acıpayam  Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, meclis üyeleri, öğretim görevlileri, daire ve kurum amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende mezun olan öğrenciler adına konuşmayı dönem birincisi Dilek Çoban  yaptı.

 Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR  yaptığı açılış konuşmasında ‘’Bu yıl 89 öğrencimizi mezun vermenin sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. 5 bölümde  432  öğrencisi bulunan okulumuz,  gelecek yıl yeni bölümlerle 600 öğrenciye ulaşacaktır. Öğrencilerimiz yaptıklarıyla takdirimizi kazandılar. Bundan sonraki hayatlarında sonsuz başarılar diliyorum’’ dedi.

 Acıpayam Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN, ‘’İlk öğrencilerimizi 2  yıl önce  aynı heyecanla mezun etmiştik. Bu yıl da geleceğimiz olan çocuklarımızı mezun etmenin heyecanını bir kez daha yaşıyoruz. Acıpayam Belediyesi olarak imkânlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı yaptık. Belediye olarak gece gündüz yanlarında olmaya devam edeceğiz. Değerli anne ve babalar bizler evlerimizde uyurken yüreğimizin bir kenarında sizin çocuklarınız vardı. Bu çocuklarımız bizlere emanetti. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. YüksekOkulumuz da akıl ve bilim rehberliği öne çıkmıştır. Öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar ve başarılar diliyorum.’’ dedi.

 Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, ‘’ Acıpayam Meslek Yüksek Okulu bu yıl üçüncü  yılında mezunlarını veriyor. Acıpayam eğitim alanında her geçen gün kalitesini arttırmaya devam ediyor. Acıpayam ilçemizin eğitim kalitesini daha ileriye taşımak için çalışmalarımız devam edecek. Daha dün gibi hatırlamaktayım ki öğrencilerimiz yeni gelmişlerdi. Şimdi de mezun oluyorlar. Mezun olan tüm öğrencilerimize nice başarılı yıllar geçirmelerini diliyorum.’’ dedi.

 PAÜ. Rektör vekili  Prof. Dr. Selahittin ÖZÇELİK  yaptığı konuşmada, Mesleğinizi sevin, işini seven eşini sever. Huzurunuz işinizi sevmekten geçiyor. Geleceğe  ümitle bakıyorum. Mezun olan öğrencileri bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum’’ dedi.

Konuşmaların ardından bölümlerinde dereceye giren öğrencilere onurluk belgeleri verildi.Ayrıca törende Grup Nefes’te türküleriyle yer alırken, Acıpayam Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından yakın savunma ekibi gösterilerini sundu.

Mezun olan öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra mezun olmanın sevincini kep fırlatıp protokol ve aileleriyle paylaştı.

Büro yönetimi bölümünden  sınıf 3.sü olarak mezun olan Acıpayam Belediyesi Zabıta Memuru Erhan Aksoy’a onurluk belgesini Belediye Başkanı Hulusi Şevkan  takdim etti.

Editör: TE Bilişim