6-28 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Pamukkale Tenis Kulübü Özel Sağlık Hastanesi Valilik Kupası ödül töreni brunch ve ödül töreniyle dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

 

Törene Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Burdur Valisi Hasan Kürklü, Denizli Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Gültekin Okay Salgar, Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Erdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve yaklaşık 500 davetli misafir katıldı.

Özel Sağlık Hastanesi Valilik Kupasında bu yıl 11 kategoride toplam 130 sporcu mücadele etti. Düzenlenen ödül töreninde Denizli Valisi Şükrü Kocatepe Denizli’ye geldiğinin ikinci haftasında böyle seçkin bir organizasyona katılmaktan mutluluk duyduğunu, Pamukkale Tenis Kulübü tesislerinin Türkiye’de bulunan ender bir tesis olduğunu, katılan sporculara, dereceye giren sporcuları tebrik ettiğini söyledi. Denizli Valisi Kocatepe Valilik Kupası’na sponsor olan Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Erdemir’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Valilik Kupası ödül töreninden sonra Burdur Valisi Hasan Kürklü ile Pamukkale Tenis Kulübü Başkanı Alper Özdamar düzenlenen gösteri maçında tenis oynadılar. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe bir süre gösteri maçını izledi.

 

 

Editör: TE Bilişim