Denizli Haber - Acıpayam MYO'da Uyuşturucu İle Mücadele Semineri Düzenlendi

Başbakanlık tarafından 2017 yılında yayınlanan bir genelge olan ‘2018 – 2023 Uyuşturucu ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı’ kapsamında, tüm yurtta bağımlılıkla mücadele seferberliği başlatılmıştı. Bu eylem planı çerçevesinde Pamukkale Üniversitesi Acıpayam MYO yetkilileri de öğrencilere yönelik bir seminer yapıldı. Öğr. Gör. Aylin Arık tarafından verilen seminer Acıpayam MYO’nun konferans salonunda gerçekleşti. "Uyuşturucu İle Mücadele Konusunda Farkındalık Semineri"  Uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgi almak isteyen Acıpayam MYO öğrencileri Uyuşturucu maddelerin neler olduğunu ve zararlarının anlatıldığı semineri ilgiyle takip etti.

ACIPAYAM MYO'DA KONSER COŞKUSU

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam MYO’lu öğrenciler eğitim hayatının yorucu etkisini azaltmak için derslerin dışında kalan zamanlarını da aktif sosyal faaliyetler ile dolu dolu geçiriyorlar. Acıpayam MYO Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu yeni döneme harika bir konserle merhaba dedi. Akademik ve idari personelin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde coşkulu dolu anlar yaşandı.

Rabia Evren ve Melike Nur Kındıl’ın solist olarak sahne aldığı konserde Ersel Or gitarıyla, Burak Yeni hem gitarı hem sesiyle, Mehmet Arslan bağlama, gitar ve sesiyle dinleyenleri büyüledi. Müzisyenlere ve organizasyonda emeği geçen öğrencilere teşekkür belgelerini Acıpayam MYO kütüphanesini yenileyen ve on bin kitap bağışında bulunan Şeref Eraydın ile Acıpayam MYO Fakülte Sekreteri İrfan Tekin takdim etti. Konser programının akabinde Acıpayam MYO’da düzenlenen Voleybol Turnuvasında dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları takdim edildi. Turnuvada üçüncülüğü Büro Yönetimi Programı 2. sınıf öğrencileri elde ederken, ikinciliği ise Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri aldı. Akabinde Acıpayam MYO’da Voleybol Turnuvasında birinciliği Mülkiyet Koruma ve Özel Güvenlik Programı öğrencileri kazandı. Şampiyon takım, kupasını Acıpayam MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut’un elinden aldı.

Editör: TE Bilişim