Denizli’nin Acıpayam İlçesi, Corum Mahallesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında biri çocuk üç kişi yaralandı.

 İddiaya göre, Salda Gölünden, Denizli istikametine seyir halindeki 20 RP 773 plakalı hafif ticari araç seyir halinde ilerlerken, Acıpayam İlçesi, Corum Mahallesine geldiğinde virajlı yolda karşıdan gelen bir başka aracı fark etti. Karşıdan gelen araca çarpmamak adına ani bir manevra ile direksiyonu kırınca, olanlar oldu. Kontrolden çıkan hafif ticari araç savruldu ve yoldan çıktı. Takla atan araç yol kenarına ters dönerek durdu. Karşıdan gelen diğer araç ise durup yardım etmek yerine hızla olay yerinden uzaklaştı.

Meydana gelen üzücü kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Araç içerisinde anne, baba ve çocuktan oluşan 3 kişilik ailenin yaralandığı anlaşılınca durum hemen sağlık ekiplerine bildirildi. Bu arada vatandaş araç içerisindeki biri çocuk 3 kişi çıkardı. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşanan üzücü kaza sonrası yaralanan biri çocuk 3 kişiye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Kaza sonrası hafif ticari araçta maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken hastaneye kaldırılan ailenin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Editör: TE Bilişim