Acıpayam Belediyesi yol genişletme çalışmalarını Suçatı mahallesinde sürdürüyor.

Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de hizmetlerini sürdüren Acıpayam Belediyesi bu kez de Suçatı Mahallesinin yüksek kesimlerinde yaşayan fakat yol olmadığı için ulaşımda güçlük çeken mahallenin yolunu açtı.

Eski okulun bulunduğu bölgede yol genişletme çalışması yapan belediye ekipleri çalışmaların tamamlanmasının ardından bu alana mahalle halkının yararlanacağı sosyal tesis yaparak vatandaşların hizmetine sunacak.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,Suçatı mahallesinde devam eden çalışmaları teknik ekibi ile yerinde incelerken, mahalle muhtarı Erol Yatğın ve mahalle sakinleriyle  çay sohbetinde bir araya geldi.

 “VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ BİZİM İÇİN ÖNCELİKTEDİR”

“Sizlerin derdi benim derdim. Sizler nasıl bir hizmet istiyorsanız gücümüz ve imkânlarımız ölçüsünde yapmaya hazırız” diye açıklamada bulunan Acıpayam  Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan ise, “Sizlerle olmaktan sizlerin talebini yerine getirmekten büyük keyif aldım. Bizim işimiz hizmet etmek. Bu makama hizmet için geldik. Ekiplerimiz burada çalışmalarını sürdürüyorlar. Biz Büyük Bir Aileyiz,hep birlikte, var gücümüzle çalışmalarımız devam ediyor. Desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Suçatı mahallemizde devam eden çalışmalarımızı kısa sürede bitireceğiz” dedi.

Mahalle sakinleri hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim