4 PROJE ACIPAYAM’DAN

Acıpayam’dan Gülsüm Konar ‘Kara Kovan Bal Üretimi’,Alcı mahallesinden Gülay Özcan ‘Ağaç ve Ahşap İşletmeciliği’, Medine Caner ‘Ege’de Küflü Peynir Üretimi’, Avşar mahallesinden ‘Sevgi Türk Merinos Cinsi Koyun Yetiştiriciliği’ proje ve konuları ile ilk 10’a girme başarısını gösterdiler.

‘’Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı’’ kapsamında 28 Haziran 2018 tarihinde Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Koordinatörlüğünde Denizli-Uşak-Kütahya İl Müdürlüklerinin ve düzenlenen girişimcilik eğitimleri sonucunda proje yarışmasına katılarak projeleri ilk 10’a giren kadın çiftçilerin katılımları ile ‘Bölgesel Sertifika Töreni ve Proje Pazarı Açılışı’ düzenlenecek.

Acıpayam ilçesinden de girişimcilik eğitimi alan kadınlarımızın hazırlamış olduğu 4 proje ilk 10 proje içerisinde yer aldı.

ÖDÜL TÖRENİ ANEMON OTELDE

Denizli –Uşak ve Kütahya illerinin katılımıyla düzenlenecek olan ‘’Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı’’ Bölgesel Sertifika Töreni ve Proje Pazarı açılışı 28 Haziran Perşembe saat:10.30’da Denizli Anemon Otelde yapılacak.

İlçe Müdüründen Başkan Şevkan’a Davet

Acıpayam Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdurahman Oymak ve Ziraat Mühendisi Oya Çelik, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret ederek 28 Haziran’da yapılacak olan ‘’Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı’’ Bölgesel Sertifika Töreni ve Proje Pazarı açılışına davet etti.

Editör: TE Bilişim