Acıpayam Olukbaşı Mahallesi’nde yaşayan ve bir dönem muhtar adayı  olan mahalle sakini Musa Kahveci’nin elinde pankartıyla,  muhtara karşı gölet ve park yapımı için başlattığı tek kişilik eylem günün konusu haline geldi.

İlçemizde mahalle sakini Musa kahveci'nin Olukbaşı muhtarın karşı başlattığı tek kişilik pankartlı eylem, bir yandan gülümsetirken, bir yandan ilgi odağı haline geldi.

Olukbaşı Mahallesi’nde yaşayan ve bir dönem muhtarlığa aday olan Musa Kahveci isimli vatandaş, mahallenin şu anki muhtarına ilgililere iletmesi için Musalar Odası mevkiine çocuk oyun parkı ve gölet yapılması teklifini götürdüğünü, bu teklifini şu anki muhtarın yetkililere iletmediği gerekçesiyle açtığı tek kişilik pankartla mahallede dolaşarak eylem yapıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelere de dilekçeyle müracaat edip, kendisiyle görüşmeye gelen görevlilere Muhtar Rıza’nın çocuk parkı ve gölet istemediği için teklifini iletmediği şikayetinde bulunan Musa Kahveci “Dediğim alana çocuk parkı yapılıncaya kadar değişik tarihlerde tek kişilik eylemimi sürdüreceğim” dedi.

Eylem kararı için hiçbir parti ve şahıstan destek almadığını da belirten Musa Kahveci isimli mahalle sakini bu konu için 4 yıldır tek başına mücadele verdiğini, bundan sonra da mücadelesinin süreceğini ifade ederken, elinde taşıdığı pankartta “Olukbaşı Mahalle Muhtarım Rıza, aşağı mahalleye çocuk parkını ve göleti çok mu gördün?” sözleri bulunuyor.

Editör: TE Bilişim