BEM-BİR-SEN Acıpayam Şubesi’nden Darbenin her zaman karşında olacaklarının belirterek basın açıklaması yaptı.

BEM-BİR-SEN Belediye Ve Özel İdare Çalışanları Acıpayam İlçe Temsilciliği yaptığı basın açıklamasında darbeye karşı nöbette olduklarını belirtti. Açıklamayı yapan    BEM-BİR-SEN Belediye Ve Özel İdare Çalışanları Acıpayam İlçe Temsilcisi Zekeriya Arman, "Bizler, memuruyla işçisiyle, esnafı, çiftçisi, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle birlikte Türkiye’mizin bekası yolunda emek harcayan Bem-Bir-Sen’in81 ildeki Belediye ve Özel İdarelerdeki teşkilatları olarak bu basın açıklamasını gerçekleştiriyoruz. Bu kalleş kalkışmanın, ordu içinde yapılanmış FETÖ/PDY mensubu teröristler tarafından sahneye konulduğu belirlenmiştir.Her darbe girişiminde olduğu gibi, tarih tekerrür etmiştir. Kahraman Ordumuza sızmış bu kalleş, sinsi ve terörist yapılanmanın sırtını bir üst akıla dayadığı anlaşılmıştır. Türkiye’miz, son yıllarda sağlıktan eğitime, sanayiden kültüre, dış politikadan ulaşıma büyük gelişmeler göstermiştir.İçte-dışta, barışın ve adaletin sözcüsü, takipçisi bir yönetim geliştirmiştir. Bütün dünyanın mazlum milletlerini, ırk-dil-din-mezhep farkı gözetmeksizin sahiplenmiş; onların ümidi haline gelmiştir" dedi.

SOSYAL HAKLARIMIZ HER SENE ARTIYOR

Memurların ekonomik ve sosyal haklarının her geçen yıl artırdığının altını çizen Zekeriya Arman "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetimizle 2011 yılından itibaren,Toplu Sözleşme masalarına oturarak haklarımızı diyalogla aldığımız,her ferdi ile kalkınan bir Türkiye yolunda mücadele ettiğimiz 21. Yüzyılda huzuru yaşarken;

Türkiye’miz, “Dünya beşten büyüktür” söylemi ile yeni bir dünyaya olan özlem, istek ve dirayetini göstermiştir. Oyunları bozmuş, insanca ve adaletli bir dünya tasavvurunu bütün küresel platformlarda dillendirmiştir. Kendi bölgesinde bir istikrar adası olmuştur.

İşte A.B.D, İsrail, İngilterehaçlı sömürgeci batılılar gibi üst aklın hedefine Türkiye’mizi koyma sebepleri de bunlardır. Bu üst aklın taşeronları öyle vicdansızdırlar ki; bu kalleş darbe,dinimizin bütün prensiplerinden, ahlaki ilkelerinden, medeniyet değerlerinden ve asgarî vicdani ve insani müştereklerden uzak bir kalkışmadır. Bu kalleş darbeyi; memurlar işçiler, anneler babalar, çocuklar olarak nefretle lanetliyoruz. Çünkü bu kalleş darbe;Milletine silah doğrultmuş kadın-erkek, genç-yaşlı demeden kurşun sıkmıştır. Masum halkın üzerine tankları sürmekte, İnsanları ezmekte sakınca görmemiştir.

Milletin malı olan silahlar, düşmana kaşı kullanılması gerekirken, devletimize ve milletimize karşı kullanılmış, katliamlar yapılmış, yönetime cebren el konulmaya çalışılmıştır.

Kalleşlerin hedefleri, Türkiye’mizi, Suriyeleştirmek, Irak, Mısır haline getirmektir...!

Bu kalleşler, masum Milletimize silah sıkmak istemeyen, askerleri başlarından vurarak Şehid etmekte tereddüt etmemiştir.Uçak ve helikopterlerle başta Milletin Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olmak üzere devletimizin kurumlarını bombalamışlardır.Milli iradeyi gasp etmeye kalkmış, Başkomutanı olan Cumhurbaşkanına suikast tertip etmekte tereddüt etmemiştir" şeklinde konuştu..

Editör: TE Bilişim