Denizli Haber - Gençlere taktik veren  Başkan Güngör “Bugünkunden daha fazla koşarak  2023’e kadar tempoyu arttırarak  sahada böyle mücadele edeceğiz, zafer yine Ak Gençlerin olacak” ifadelerini kullandı. Maç esnasında gençlerle sık sık şakalaşan Başkan Güngör, Hedef 2023’ü işaret etti. Başkan Güngör “Gençlerimizle yaptığımız organizasyonlar da hem eğleniyor hem de spora yöneliyoruz. Gençlerimiz için tüm çalışmalarımızı hep ön planda tuttuk.  Pandemi de uzun süre kapalı kalmıştık. Korona virüsün izlerini silmek için bu tür faaliyetlerde bulunmakta fayda var. AK Parti olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Tüm Türkiye’de spora ve sporcuya istenilen tüm imkanları sunduk. Bugün yapılan maçta iki takım da çok güzel mücadele etti ama maç sonu kazanan dostluk oldu. Organizasyonumuza katılan yönetim ve gençlik kolları üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yaz Tatilinde Gençler Spora Yönelmeli!

Denizli’de çocuklar ve ailelerinin de bu tür etkinliklere katılması gerektiğini belirten Başkan Güngör, “Yaz tatili nedeniyle gençleri boş zamanlarını spor yaparak ve farklı etkinliklere katılarak geçirmelerini istiyoruz. Bu nedenle düzenlediğimiz Halı Saha Maçı ile beraber farklı etkinlikler ile gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmış olacağız.  Ak Partili Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyelerimizde spor alanında gençlere destek olmaya devam ediyor. Burada önemli rol oynayan ailelerin, çocuklarını bu yaz spora göndermelerini istiyoruz. İsteyen her genç ilgili olduğu alana yönelmeli ve kendini orada geliştirmeli. Bunun için tüm imkanlarımızı seferber ettik.  Çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor oldukça önemli. Ak Parti olarak her zaman gençlerimizin yanında olduk. Bizim amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve farkındalık yaratmak. Gençlere özgür ve sağlıklı bir gelecek sağlamak” dedi.

Başkan Güngör “2023’de Tüm Gücümüzle Sahada Mücadele Edeceğiz”

Kıran kırana devam eden mücadelenin ardından dostluk konuşması yapan Başkan Güngör “Haziran 2023 seçimlerinde yaklaşık 6 milyon genç ilk kez sandık başına gidecek.  2023 seçimlerinin kilidini gençlik açacak. 20 yıldır olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da mücadele etmeyi asla bırakmayacağız.  20 yıldır yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 2023’de de bu şekilde mücadele edeceğiz. Kazanan Ak Gençlik olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim