AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 15 Temmuz’un milletin iradesine canı pahasına sahip çıktığı gün olarak tarihteki yerini aldığını belirterek, “Milletimiz o karanlık gecede öyle bir mesaj vermiştir ki; düşmanımız da, dostumuz da Türk halkının demokrasiye olan sevdasına tanık olmuştur. Türkiye’nin emperyalizmin yazdığı senaryoların figüranı olmayacağını, asla boyun eğmeyeceğini tüm dünya görmüştür” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

“HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALDI!”

15 Temmuz 2016’da devlet içinde yuvalanan hain yapının harekete geçirildiğini belirten İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Kendilerince doğru zamanın geldiğini düşünerek ihanete giriştiler. Yüzlerce insanımızı, polisimizi şehit ettiler. Milli iradenin tecelli mercii olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombaladılar. Bu eylemleri dahi demokrasiye olan tahammülsüzlüklerinin göstergesidir. Onları maşa olarak kullanan ağababaları, Türkiye’den gelecek müjdeli haberi beklemeye koyuldular. Ancak hesap etmedikleri bir şey vardı. Türk Milleti sokaklara inerek, iradesine sahip çıkmak için canı pahasına bir duruş gösterdi. O gece ve sonrasında sokaklarda, meydanlarda destan yazıldı. Hevesleri kursaklarında kaldı. Milletimiz, Türkiye üzerine emelleri olan dış güçlerin ve onların içerideki işbirlikçileri olan hain çetesine fırsat vermedi” dedi.

“15 TEMMUZ DÜNYAYA MESAJDIR”

15 Temmuz’daki kahramanca duruşuyla Türk Milleti’nin dünyaya önemli bir mesaj verdiğini ifade eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Milletimiz o karanlık gecede öyle bir mesaj vermiştir ki; düşmanımız da, dostumuz da Türk halkının demokrasiye olan sevdasına tanık olmuştur. Türkiye’nin emperyalizmin yazdığı senaryoların figüranı olmayacağını, asla boyun eğmeyeceğini tüm dünya görmüştür. Emperyalist güçler, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde olduğu gibi istedikleri zaman Türkiye üzerinde ameliyat yapamayacaklarını görmüşlerdir. Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını, işlerine gelmese de kabul etmek zorunda kalmışlardır. Bölgede ve dünyada içinde ülkemizin olmadığı planlar yapamayacaklarını, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni biçtikleri rolleri oynamaya mecbur bırakamayacaklarını anlamışlardır. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz şehitlerini rahmet ve minnetle yad ediyorum. Gazilerimize ve o karanlık gece ile devamında meydanlarda sabahlayarak demokrasiye sahip çıkan kahraman milletimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim