Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, 15 Temmuz  kalkışmasının 1. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında; “Aziz Türk Milleti Fetö ve diğer tüm teröristlere, yandaşlarına ve destekçilerine 15 Temmuz gecesi Türkiye'nin TÜRK MİLLETİ’ne ait olduğunu Tüm hainlere ispat etmiştir.” dedi.

AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN,  bizleri meydanlara davet ederek, Aziz Milletimizle birlikte, aynı anda  Fetö ve destekçilerine karşı mücadele ateşini yakarak liderlik etmiştir.Demokrasiye sahip çıkmıştır.Milletimize sahip çıkmıştır.

Milletimizin ve devletimizin şanlı tarihinden aldığı feraset, milli ve manevi değerlerimizin kazandırdığı iman ve cesaretle bu kahpe girişimi hep birlikte bertaraf ettik. 15 Temmuz darbe girişiminde milletimiz tıpkı Çanakkale’de, Kut’ül Ammare’de, Dumlupınar’da, ülkemizi bölmek, yok etmek ve istikbalini söndürmek isteyenlere verdiği büyük cesaret ve birlik mesajını yine göstermiştir.

Tankların, tüfeklerin, savaş uçaklarının karşısında Türk Bayraklarıyla, çıplak elleri ile karşı koyan aziz milletimizin dirayeti ve cesareti Türk ve Dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır. Bu bağımsızlık direnişi asırlar boyunca da unutulmayacaktır.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir.

Birincisini andığımız bu günde olduğu gibi her yıl 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Günü’nde kendilerini hassaten yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız. Son olarak da 15 Temmuz 2016 gecesi kim neredeyse 15 Temmuz 2017 gecesi de oraya gitsin...” diye konuştu.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim