Denizli Haber - Özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın, egemenliğimizin ve Cumhuriyetimizin en büyük teminatının Türk gençliği olduğunu dile getiren Milletvekili Ök, “ 19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milli mücadelemizi fiili olarak başlattığı gündür. İşgal kuvvetlerini topraklarımızdan söküp atmak için milli iradenin, birlik ve beraberlik ruhunun, güçlü bir inancın uyanış günüdür. 19 Mayıs, bu milletin yeniden dirilişi, özgürlüğe ve bağımsızlığa doğru atılan ilk adımdır.” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Ök, “Bugün bizler daha aydınlık, umut ve barış dolu, geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’si için çalışırken, ülkemizin ilerlemesinin, güçlenmesinin ve büyümesinin en büyük teminatı olarak gençlerimizi görüyoruz.” dedi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizi ve ülkemizin geleceğini gençlere emanet ettiğine dikkat çeken Milletvekili Ök, “Dün olduğu gibi bugün de özgürlük ve bağımsızlığımıza kast eden ihanet ve şer odaklarına karşı bu ülkeyi gençlerimiz koruyacak. Ülkemizi yeni ufuklara gençlerimizin fikirleri, düşünceleri, buluşları, azim ve kararlılıkları taşıyacak. Bizler sonuna kadar gençlerimize inanıyoruz ve destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Ök, “Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; bağımsızlığımız için mücadele veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim