Ak Parti Merkezefendi Gençlik Kolları Trafikte Saygı & Empati konulu etkinlik düzenledi. 2016 Trafikte saygı yılı olsun etkinliği Çınar Meydanı’nda başlatıldı. Ak Parti Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Güleç önderliğinde başlatılan kampanyaya Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör’de destek verdi.

Gençlik Kollarının düzenlediği etkinliğin toplumu bilinçlendirmek ve Trafik terörüne dikkat çekmek açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, “Genç kardeşlerimizin düzenlediği bu sosyal proje Türkiyemiz için çok güzel bir proje. Ülkemizde her yıl binlerce kaza yaşanıyor. Bu kazalarda binlerce vatandaşımız hayatlarını kaybediyor, on binlerce insanımız sakat kalıyor.Trafik canavarını önlemek, insanların trafikte birbirine saygılı olmasını sağlamak gayesiyle başlatılan çalışmanın, diğer illere yayılarak tüm Türkiye’ye ulaşmasını diliyorum. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Güleç ve gençlik kolları üyelerimiz ile projede emeği geçen herkesi kutluyorum. Gençlerin Trafik konusunda duyarlı olması bizleri gelecek açisindan umutlandırdı” diye konuştu.

Güngör ve Gençlik Kolları üyeleri, çınar meydanında kurdukları standla vatandaşları trafikte saygı olmaya davet etti. Çınar meydanında bulunanlara broşürler dağıtarak, etkinliğe destek olmaya çağırdılar.

 

 

Editör: TE Bilişim