AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk Milleti’nin yenilmezliğinin, en zor koşullar altında bile yeniden dirilişinin göstergesi olduğunu belirterek, “Türk Milleti, güçlü devletlerle her zaman tarih sahnesinde yer almıştır. En zor koşullarda bile ayağa kalkacak, zafere yürüyecek inancı ve gücü kendisinde bulmuştur. Yeryüzünde hiçbir millet yoktur ki; Türk Milleti ile savaştığına pişman olmasın” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 30 Ağustos Zaferi’nin 97. Yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

30 Ağustos’ta karakterinin gereği bağımsızlık için bir kez daha ayağa kalkan Türk Milleti’nin tarihe altın harflerle bir zafer daha yazdırdığını belirten AK Partili Gökbel, “Şu bir gerçek ki; Türk Milleti asla ve asla bağımsızlığından feragat edemez, boyunduruk altına giremez. Türk Milleti’nin tarihte kurduğu güçlü devletler de, bu karakterinin sonucudur. 30 Ağustos’ta kazandığımız zafer, Türk Milleti’nin yenilmezliğinin, her türlü olumsuz ve güç koşullar altında yeniden dirilişinin göstergesidir. Türk Milleti’nin bağımsızlığa olan inancı ve düşkünlüğü, Allah’ın da yardımlarıyla her zaman büyük zaferleri beraberinde getirmiştir” dedi.

TÜRK MİLLETİ’NE DÜŞMAN OLAN, PİŞMAN OLUR!

Tarihte Türk Milleti ile savaşıp da pişman olmayan tek bir millet olmadığını ifade eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Birçok millet bizleri boyunduruk altına almak için üzerimize geldi. Her biri de Türk Milleti ile savaşmanın bedelini çok ağır bir şekilde ödedi. Bugün yine coğrafyamızda Türk Milleti’ne, Türkiye Cumhuriyeti Devletine rağmen bir şeyler yapabileceklerini, hayalin de ötesindeki hedeflerini gerçekleştirebileceklerini sananlar var. Kendilerince güvendikleri de var. Ama unuttukları bir gerçek var ki; aynı hayali taşıyan birçok devletle aynı anda savaşıp hepsini def etmeyi başarmış bir millet, bu çapulculara, ne idüğü belirsiz emperyalizm maşalarına fırsat vermeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bu topraklarda kendi çıkarları için hesap yapanların heveslerini kursaklarında bırakacaktır. Eğer böyle bir şeye kalkışırlarsa, onlar da Türk Milleti ile savaşmanın bedelini ağır bir şekilde ödeyecek, pişman olacaklardır. Türk Milleti’nin her zaman düşmanları olmuştur. Bundan sonra da olacaktır. Şu bilinmelidir ki; 30 Ağustos’ta bizi zafere taşıyan inanç her zaman bizim ve bizden sonrakilerin gönüllerinde var olmayı sürdürecektir. Bu duygularla, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu onurlu zaferi bizlere armağan eden şehit ve gazilerimizi, minnetle yad ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim